Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

KRÁSNY RODINNÝ DOM S GARÁŽOU KÚSOK OD TRNAVY NA PREDAJ

Ulica: Michalská alej
Mestská časť: Varov Šúr
Obec: Šúrovce
Okres: Trnava
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
286 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj novostavbu rodinného bungalovu 4+1 s vyhrievanou garážou a terasou v obci Šúrovce, časť Michalská alej. 

Zastavaná plocha domu je 189 m2, úžitková plocha 134 m2 zahŕňa veľkú prepojenú obývaciu časť s kuchyňou, tri spálne, dve kúpeľne a prestrešenú terasu, ktorá má 30 m2. Pri vstupe do domu je samostatné WC, zo vstupnej chodby je priamy vstup do vyhrievanej garáže (18m2) a technickej miestnosti. Široká chodba ponúka možnosť zväčšenia odkladacieho priestoru v podobe vstavanej skrine. V priestrannej kúpeľni s oknom je predpríprava na sprchový kút aj vaňu. Dom je presvetlený oknami v každej miestnosti. Obývacia izba má veľké posuvné dvere s priamym vstupom na prestrešenú terasu, na ktorú je komfortný vstup aj z dvoch spální, ktoré majú veľké balkónové dvere. Obývačku je možné doplniť krbom, pre ktorý je pripravený komín. Zaujímavým prvkom v kuchyni je rohové okno, ktoré okrem veľkorysého výhľadu zaručuje presvetlenie dennej časti domu až po západ slnka. Pod celým oknom je predpríprava na LED osvetlenie. Súčasťou kuchyne je priestranná komora a praktický vymurovaný priestor pre vstavanú chladničku a kuchynské spotrebiče. Pri stavbe boli použité nízkoenergetické stavebné materiály. V celom dome je plynové podlahové kúrenie (vrátane garáže) a predpríprava na rekuperáciu do každej miestnosti.

Ponúkame možnosť kompletného dokončenia nehnuteľnosti na klúč, do stavu štandart alebo holodom. Pri rýchlom jednaní možnosť dokončenia podľa požiadaviek kupujúceho. Predpokladaný termín dokončenia nehnuteľnosti - Október 2022.

CENA: 286.000,- EUR

Pre viac informácií o tejto atraktívnej ponuke, ako aj možnosti dohodnutiesi obhliadky ma kontkatujte na čísle 0918 507 888-Miroslav Kamenár

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
nedokončený
Celková plocha:
134 m2
Úžitková plocha:
134 m2
Plocha pozemku:
548 m2
Zastavaná plocha:
189 m2
Podlahová plocha:
134 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
4
Kúpeľňa:
vaňa a sprchovací kút
Počet kúpeľní:
1
Energetický certifikát:
áno
Klimatizácia:
áno
Káblová televízia:
áno
El. napätie:
230V
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Voda:
verejný vodovod
Krb:
áno
Garáž:
áno - 1
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
áno
Plyn:
áno
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
Ytong
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno
Terasa plocha:
30 m2
Vykurovanie:
vlastné - plyn

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

asdf asd safa sd test

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti